Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка тениска цвят бордо RS9
Мъжка тениска цвят бордо RS9
Мъжка тениска цвят бордо RS91
Мъжка тениска цвят бордо RS92
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска цвят бордо RS9

2002190350

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка тениска цвят бордо RS9, за един перфектен стайлинг през летните дни. Еднотонен тъмен десен, преливащ се с черната яка. Късите ръкави допълват общата визия, с плътното прилепване към ръцете, като завършват със същия цвят лента, с какъвто е и яката. Вгледайте се внимателно в плътната памучна материя и ще забележите ситните черни точки, които са разпръснати хаотично по целия десен. По този начин имате усещането за плътност на материята.

Такъв вид декорация се наблюдава при дрехи за ежедневна употреба и евентуално посещение на клубни партита. Закопчаването е с три светли копчета за контраст, като горното е добре да е винаги разкопчано. Все пак няма да се бесите. Кройката е стандартна, леко прилепнала за тялото, но в никакъв случай няма да ви притеснява, естествено ако сте избрали правилния размер. За останалите части на облеклото ви , може да предложим, спортни обувки бордо, черен спортен панталон и тънко черно яке. 

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.