Начало Продукти Количка Профил

Мъжка тениска лилава RS15
Мъжка тениска лилава RS151
Мъжка тениска лилава RS152
Мъжка тениска лилава RS15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска лилава RS15

2002190270

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка тениска лилава RS15, вдъхваща свежест и лятно настроение от последната ни селекция. Тя е от този тип дрехи, които носят общото название “casual”. И има защо! Предназначена е за хора, които не обръщат чак толкова голямо внимание на дрехите, които носят. За сметка на това искат да са удобни за ежедневна употреба, лесно да се перат и гладят.

Кройката е стандартна, а цветът на тениската е такъв, че не бие на очи. Основният акцент тук се пада на релефният надпис, приличащ на лого на известен бранд облекла. Материята като цяло е памучна, с малък процент еластан. Подобни модели имаме в бял и черен цвят. Подходяща комбинация за тази тениска е дънки, спортни обувки по възможност тъмни и мъжки якета в светлата цветова гама.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •