Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка тениска с яка бяла SWY1412
Мъжка тениска с яка бяла SWY14121
Мъжка тениска с яка бяла SWY14122
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с яка бяла SWY1412

2206100122

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка тениска с яка бяла SWY1412, изключително удобна дреха за летните жеги. Дизайнът и особено кройката са  взаимствани  от този за тенис. Моделът е леко втален, водещ се по линиите на мъжкото тяло. Яката е от същия цвят и може би щеше да е невидима, ако в долния си край не е декорирана с две цветни ленти. Същото оформление се наблюдава и в края на ластичните ръкави.

Закопчаването е с три малки бели копчета, като най-горното по презумция и удобство стои винаги разкопчано. На нивото на гърдите има съвсем малка бродерия, където при други модели присъства например джоб. Подобен тип тениски с яка не се запасват в панталона или късите бермуди, а се носят винаги над тях. В заключение може да кажем, че материята е памучна с малък процент еластан, което я прави разтеглива и да не се мачка.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.