Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка тениска с яка в електриков цвят MSR622
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с яка в електриков цвят MSR622

2105060280

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка тениска с яка в електриков цвят MSR622, елегантен модел за ежедневието през лятото. Много добре издържан дизайн и умело подбрани разцветки. На първо място прави впечатление декоративния джоб, който много добре се вписва заедно със закопчаването. Използвани са дизайнерски похвати за да се придаде модерно излъчване. Подобна е идеята и в края на ръкавите, защото там се загатва това решение.

Материята е изключително приятна за носене, изработена изцяло от памук и малък процент еластан. Леко разтеглива е и дава възможност на тялото ви да се чувства комфортно, дори ако мерките ви са нестандартни. Изработката е качествена, което е сигурен атестат, че ще я използвате не само този сезон.

Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.