Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка тениска с яка MSR620
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с яка MSR620

2103030234

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка тениска с яка MSR620, приятен за окото модел от последната ни колекция за летния сезон. Дизайнът е много добре обмислен в цветово отношение, като се набляга основно на сивия цвят. Текстурата на плата представлява гъсто разположени цветя, които умело се преливат през ред. Материята е мека и приятна при допир от памук и еластан. Има малък ластичен елемент в нея, което помага да се носи от мъже с нестандартни размери на тялото.

Яката е плътно прилепнала за врата, поддържа се от две крайни копчета. Краят на ръкавите се подсилват с тъмносиви маншети, със същия дизайн като яката. Изработката на тениската е много качествена, което е предпоставка за нейната дълготрайна употреба.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.