Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка тениска с яка розова MSR2
Мъжка тениска с яка розова MSR2
Мъжка тениска с яка розова MSR21
Мъжка тениска с яка розова MSR22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с яка розова MSR2

2002190195

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка тениска с яка розова MSR2, къс ръкав дреха, изработена от тънка памучна материя. Има малък примес на еластан, която я прави леко разтеглива. Това не означава че след изпиране ще се отпусне. Дори напротив, остава си по същия начин прилепнала за тялото на мъжа, стига той да има мускулесто тяло. Не се подвеждайте по светлорозовият цвят. По този начин изглеждащ в никакъв случай не е женски. Светлосините елементи по ръкавите и яката, допълват свежото усещане за лято.

Друг акцент в дрехата е малкото джобче на нивото на сърцето, което има декоративна стойност. Този модел може да го комбинирате например с дънки и сини спортни обувки, а като връхна дреха може да си облечете тънка мъжка жилетка. Всичко това се намира в нашият онлайн магазин и при желание от ваша страна може да го разгледате.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.