Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка тениска с рокерска щампа DDS15
Мъжка тениска с рокерска щампа DDS151
Мъжка тениска с рокерска щампа DDS152
Мъжка тениска с рокерска щампа DDS154
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с рокерска щампа DDS15

2103050148

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка тениска с рокерска щампа DDS15, много ефектен модел за хората от тази общност. Жълтият цвят е специално подбран за да може принта да контрастира. Кройката е стандартна, леко свита в областта на гърдите и гърба, като подчертава  добре раменете. Деколтето е овално, добре прилепено за основата на шията. Избрали сме памучна материя за тази дреха с малък процент еластан.

Причината за това решение е от една страна тениската да стои добре по тялото ви, без да до притеснява, а от друга да не се мачка, дори ако се потите по-често. Изработката е много качествена, което е предпоставка да носите тази дреха цялото лято всеки ден.  


Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.