Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя мъжка тениска RWY2
Синя мъжка тениска RWY21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя мъжка тениска RWY2

2105070026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя мъжка тениска RWY2, подходящ модел за топлото лятно време. Мека и приятна за носене материя, съставена от памук и малък процент еластан. Изключително качествена изработка в съчетание с красив дизайн. Цветът е много свеж и приятен за окото. Служи за чудесен фон на модерната щампа, разположена на нивото на гърдите.

Освен това, в горната част около овалното деколте и раменете има ситен принт, който се надяваме да ви допадне. Кройката следва линиите на тялото, а дължината е стандартна, покриваща колана на панталона. Представеният от нас модел е подходящ за носене от мъже с всякакъв вид телосложение.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.