Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Модерна мъжка тениска сива DDS265
Модерна мъжка тениска сива DDS26
Модерна мъжка тениска сива DDS261
Модерна мъжка тениска сива DDS262
Модерна мъжка тениска сива DDS264
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Модерна мъжка тениска сива DDS26

2103030109

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Модерна мъжка тениска сива DDS26, за ежедневна употреба през летните дни. Много качествена изработка със стилна ненатрапчива щампа. Позиционирана е в средата на гърдите в тъмносин цвят. Добре се прелива със сивия фон. Материята е памучна, мека и приятна при допир с 5% еластан в нея. Има разтеглив характер, което дава възможност да прилепне към мъжко тяло с различно телосложение.

Кройката е права, подчертава раменете и гърба, без да ограничава движенията. Деколтето е овално, добре прилепнало за края на врата. Тениската може да се пере многократно без да се компрометира (разтегля) плата.

Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.