Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Модерна мъжка тениска светлосиня DDS10
Модерна мъжка тениска светлосиня DDS101
Модерна мъжка тениска светлосиня DDS102
Модерна мъжка тениска светлосиня DDS104
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Модерна мъжка тениска светлосиня DDS10

2103050398

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Модерна мъжка тениска светлосиня DDS10, стилен модел за лятото с къс ръкав. Много свеж цвят , върху който има вградена кръгла, ефектна щампа. Материята е памучна, леко разтеглива, заради 5%-та еластан в нея. Това е допълнителен плюс, защото няма да се измачка, дори ако сте потни.

Лесно се пере и глади, за да се носи през целия ден без да я сваляте. Кройката е класическа за такъв тип дрехи, подчертава линията на раменете, а овалното деколте стои добре прилепнало за шията.


Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.