Оранжева тениска с елементи MSR1003
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Оранжева тениска с елементи MSR1003

2003230307

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Оранжева тениска с елементи MSR1003, нов моден тренд от последната ни селекция. Въпреки това останете верни на вечната класика в този тип облекла и заложете на предложеният от нас свеж цвят. Върху изчистената основа са разположени на пръв поглед хаотично различни надписи на английски език. Всъщност именно това е чара на тази тениска с къс ръкав. Обърнете внимание също на прибраното към врата овално деколте и плътно прилепените ръкави.

Те завършват с фино подредени цветни, ластични ленти подхождащи изцяло на оранжевият цвят. Моделът може да се носи прилепнал за тялото на мъжа, което не бива да ви притеснява, защото материята е от памук с малък процент еластан. Примерната комбинация със сини дънки и спортни обувки е само препоръчителна. Ако разгледате нашият онлайн магазин може също да си изберете едни от най-модерните аксесоари последно време, които се носят от младежите, а именно кожени гривни.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •