Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Рокерска мъжка тениска бяла DDS27
Рокерска мъжка тениска бяла DDS271
Рокерска мъжка тениска бяла DDS272
Рокерска мъжка тениска бяла DDS274
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Рокерска мъжка тениска бяла DDS27

2103050168

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Рокерска мъжка тениска бяла DDS27, еднотонен модел за горещото лято. Красивата щампа, която е разположена по цялата предна част на дрехата подсказва, за кого е предназначена. Забелязва се отдалече на фоновия цвят. Материята е от памук и еластан, леко разтеглива, умело водеща се по чертите на мъжкото тяло. Лесно се пере и глади, без да се нарушава цялостната структура на принта и като цяло дрехата.

Не се разтегля дори при многократно изпиране при ниска температура. Деколтето има овална форма, плътно долепено до края на врата. Кройката позволява да се подчертаят раменете и гърдите, което е голямо предимство за тези от вас с добро телосложение.


Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.