Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Рокерска мъжка тениска черна DDS34
Рокерска мъжка тениска черна DDS341
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Рокерска мъжка тениска черна DDS34

2103050373

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Рокерска мъжка тениска черна DDS34, изключително търсен модел от представителите на тази група мъже. Ако си падате по този тип облекла, със сигурност ще останете доволни от избора си. Цветът е класически, с характерна щампа изобразяваща ретро мотор и каска сложена на кормилото.

Дрехата може да се носи под разкопчано, кожено яке. Материята е удивително лека и приятна за носене дори през най-горещото време на лятото. Само не забравяйте, че черният цвят привлича слънчевите лъчи. Кройката помага на мъжкото тяло да се чувства перфектно, без да притеснява движенията му, още повече че изработката е много качетсвена.   

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.