Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Синя мъжка блуза с яка SO30201
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя мъжка блуза с яка SO30201

1904090068

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя мъжка блуза с яка SO30201, двуцветен модел с къс ръкав в класическите цветове. Бяло-синьото райе е ситно, а материята е много гладка, защото е съставена от памук и коприна. Не се мачка и държи хладно дори през най-горещите дни в годината. Кройката е леко вталена и върви по мъжкото тяло, разбира се, ако сте избрали правилния размер.

Това наше предложение е за всички, които предпочитат поло тишъртите, защото те лесно се комбинират с всякакви цветове бермуди и спортни панталони. Тях и още много други изделия може да намерите в магазини Виконте Русе. Заредете се с настроение и усмивки за да посрещнете и изкарате едно вълнуващо и незабравимо лято.

 

  • Състав: 80% памук и 15% коприна и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно