Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR19
Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR191
Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR195
Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR192
Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR193
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR19

2302080494

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Синя мъжка тениска с декоративен джоб VMR19, перфектното допълнение към гардероба на всеки стилно осъзнат мъж. Дреха с къс ръкав, изработена от висококачествен плат съдържащ голям процент  памук. Това  е една от най-често срещаните облекла предпочитани в  ежедневието, като лесно се съчетава с дънки или спортно-елегантни панталони. Ето още някои от предимствата на тази тениска:

1. Състав:  55% памук и 45% полиестер
2. Произход: Произведено за Vikonte
3. Вталена кройка
4. Дишаща материя
5. Детайлна таблица с размери

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.