Начало Продукти Количка Профил

Сива мъжка тениска DDS58
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива мъжка тениска DDS58

1904100043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива мъжка тениска DDS58, къс ръкав дреха за лятото. В предната част има красива декорация (снимка), която подсказва, кога е подходяща за носене. С този модел може да пътувате навсякъде, като тялото ви ще се чувства удобно в нея. Памучният плат е най-подходящ за тази цел, няма да позволи изпотяване и вероятността от намачкване е минимална.

Финалният щрих е овалното деколте, което в общият случай вкарва необходимият баланс в облеклото ви. Това е типична лятна дреха, която може да комбинирате с къси панталони тип бермуди или спортни, тънки дънки, които ще намерите в нашия сайт Виконте Русе.   

 

  • Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •