Сива тениска с червена лента MU8012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива тениска с червена лента MU8012

2003230043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива тениска с червена лента MU8012, много актуален модел от последната ни селекция, който може да го видите в сайта ни в няколко разновидности (индиго и розово). По този начин ще разнообразите вашия гардероб за лятото. Приятната при допир памучна материя, която е прилепнала по тялото на мъжа, гарантира изискан и стегнат мъжки силует. В областта на гърдите има червена лента, която разделя това наше предложение на две части.

Долната е изработена от ситна щампа квадратчета, а горната от гъсто разположени малки триъгълници. Това е един свеж аутфит, който може да прилагате както в ежедневието, така и на неформална  среща. Като завършващ елемент може да посочим сивата яка, която се затваря от три кръгли копчета. Нашият съвет е най-горното от тях да е винаги разкопчано. Правилната комбинация е с червени панталони и кожена гривна, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.