Начало Продукти Количка Профил

Сива тениска къс ръкав с принт DDS510
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива тениска къс ръкав с принт DDS510

2003230094

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива тениска къс ръкав с принт DDS510, оригинален модел с интересна житейска сентенция написана на английски език. Материята е памучна с малък процент еластан. Подобен тип Т-шърт се носят по тялото, това разбира се няма да ви попречи в движенията. Деколтето е овално, завършващо с тънка ластична лента, благодарение на която стои плътно по шията.

Такива летни дрехи се носят от мъже обичащи свободата и пътешествията. Това се доказва от самата щампа, представляваща изображение на мощен мотор, готов да тръгне надалече. Не се притеснявайте, че след изпиране и гладене това ще се повреди. Изработката е висококачествена и заслужава да заеме мястото си във вашият гардероб. Правилната комбинация е с червени панталони и спортни обувки, които ще намерите в нашия сайт. 

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •