Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Стилна мъжка тениска с щампа бяла DDS5
Стилна мъжка тениска с щампа бяла DDS51
Стилна мъжка тениска с щампа бяла DDS52
Стилна мъжка тениска с щампа бяла DDS5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилна мъжка тениска с щампа бяла DDS5

2103050284

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Стилна мъжка тениска с щампа бяла DDS5, красив модел от най-новата ни лятна колекция. Веднага прави впечатление модерната щампа с синьо лилави цветове. Те много добре контрастират на фоновия цвят. Кройката е практична, съобразена със сезона, за който е предназначена тази дреха. Акцентира се основно върху раменете и ръцете. Деколтето е овално и подчертава линията на врата.

Подходът за избор на материя е съобразен с климата, като се залага на памучния плат. Има лек примес на еластан, с който се цели тениската да е леко разтеглива. По този начин тя се води по линията на мъжкото тяло, без да го притеснява в неговите движения.


Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.