Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлобежова памучна тениска с ластични ръкави VC4
Светлобежова памучна тениска с ластични ръкави
бежова памучна тениска с ластични ръкави VC4
Светлобежова памучна тениска с ръкави VC4
Светлобежова памучна тениска с ластични VC4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлобежова памучна тениска с ластични ръкави VC4

2302100062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлобежова памучна тениска с ластични ръкави VC4, прекрасно изглеждащ модел и цвят  за едно приятно мъжко излъчване. Дрехата е с къс ръкав, изработена от най-добрата процентна комбинация материи съдържаща голямо количество памук. Това  е една от най-често използваните облекла за ежедневна употреба, като лесно се съчетава с дънки или спортно-елегантни панталони. Ето още някои от предимствата на тази тениска:

1. Състав:  70% памук и 30% полиестер
2. Произход: Произведено за Vikonte
3. Вталена кройка
4. Дишаща материя
5. Детайлна таблица с размери

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.