Светлосиня мъжка блуза с яка SO30201
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня мъжка блуза с яка SO30201

1904090071

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня мъжка блуза с яка SO30201, удивителен модел изработен от памук и коприна. По този начин се гарантира високото качество на изработката, гладка материя, която не се мачка. Принта е много шарен с флорални мотиви, които умело се сливат с яката. Тя от своя страна е релефна и еластична, като в общия случай се носи небрежно разкопчана.

Закопчаването е с три тик-так копчета, които идеално се вписват в общия дизайн. Модела е леко втален и може да се съчетае както със светли, така и с тъмен цвят бермуди. Ние от Виконте Русе мислим за вашия качествен имидж и поради тази причина ви препоръчваме да разгледате нашия онлайн магазин. Там ще намерите още качествени дрехи за желания от вас комфорт на достъпни цени.

 

  • Състав: 80% памук и 15% коприна и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.