Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Светлосиня мъжка тениска с щампа DDS9
Светлосиня мъжка тениска с щампа DDS91
Светлосиня мъжка тениска с щампа DDS92
Светлосиня мъжка тениска с щампа DDS94
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня мъжка тениска с щампа DDS9

2103050308

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлосиня мъжка тениска с щампа DDS9, ефектен модел за лятото. Изработена е от мека и приятна при допир памучна материя, с малък процент еластан. Лесно се пере и глади, леко еластична, което е предимство за такъв тип дрехи, защото дори да се изпотите, тя няма да се намачка. Стои прилепнала по мъжкото тяло, като очертава неговите форми.

Дори да нямата идеално телосложение, тениската няма да ограничи по никакъв начин вашите движения. Кройката е така изработена, че да подчертае линията на раменете и врата. Деколтето е овално, добре обхващащо шията на мъжа. Принтът в предната част на блузата е много ефектен с морско мотив.


Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.