Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосиня тениска с яка MSR1031
Светлосиня тениска с яка MSR1031
Светлосиня тениска с яка MSR1031
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня тениска с яка MSR1031

2302110163

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосиня тениска с яка MSR1031, спортно елегантен модел подходящ за лятото. Този тишърт впечатлява най-вече със свежия си цвят, специфичен за този сезон. Лесно ще се откроявате, дори без да давате особено усилие над това. Кройката е приятно вталена, водеща се по чертите на мъжкото тяло. Раменете са подчертани, благодарение на ръкавите, които завършват с атрактивен маншет.

Дизайнът е изчистен с изключение на малкия декоративен джоб на нивото на гърдите. Закопчаването е с три тъмносини копчета и завършва с атрактивна плетена яка. Ефирната материя от памук и еластан, дава възможност на тялото да се чувтства уютно и  прохладно. Дължината на тениската е достатъчна за да покрие колана на панталона. Бъдете елагантни и стилни, дори в ежедневието.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.