Начало Продукти Количка Профил

Светлозелена тениска с мотиви по яката RS11
Светлозелена тениска с мотиви по яката RS111
Светлозелена тениска с мотиви по яката RS112
Светлозелена тениска с мотиви по яката RS11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена тениска с мотиви по яката RS11

2002190370

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена тениска с мотиви по яката RS11, финалният щрих за една изчистена лятна визия. Свеж цвят и красива спортна яка във флорални мотиви. В двата и края се закопчава с безцветни копчета, които я държат плътно за врата. Материята е плътна от памук и малък процент еластан. Леко разтеглив материал, който прилепва по тялото на мъжа, без да го притеснява особено.

Именно такъв тип тениска създава предпоставка за перфектен синхрон със спортни обувки и тъмносин спортен панталон. Изборът на връхна дреха оставяме на вас. Всичко това може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Независимо от метеорологичните условия навън, може да превърнете облеклото си в истински шедьовър.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •