Зелена тениска с яка на бели ромбове RS14
Зелена тениска с яка на бели ромбове RS14
Зелена тениска с яка на бели ромбове RS141
Зелена тениска с яка на бели ромбове RS142
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена тениска с яка на бели ромбове RS14

2002190310

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Зелена тениска с яка на бели ромбове RS14, много оригинален принт и интересна интерпретация на популярен бранд.  Изключително красива, зрителна илюзия между зелените оттенъци и бляскавите бели отблясъци. Тъмната яка само допълва общия имидж на тениската плюс краищата на ръкавите. Допълнителният акцент се явява трите светли копчета, които прибират яката към врата, като най-горното може да го оставите разкопчано.

Материята е изключително ефирна от памук и еластан, леко разтеглива, но не много. Лесно се пере и глади, без опасност от разтегляне. Подходящи дрехи за тази тениска са тъмен панталон и бели обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Добавете свеж блясък в летният си гардероб с тази авангардна дреха.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •