Зелена тениска с яка с черни елементи DDS2000
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена тениска с яка с черни елементи DDS2000

2003230140

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Зелена тениска с яка с черни елементи DDS2000, много, много красива дреха за лятото, в характерният за сезона стил. Още докато я пробвате за първи път, ще се влюбите в нея и тя ще стане предпочитаната тениска във вашето ежедневие. Тъй като има много характерна яка, може да я обличате когато сте на работа в офиса, ако това го позволява. Лицевата част представлява странна плетеница от тънки линии, които може да се оприличат на паяжина. Те много добре си подхождат на общата визия, защото зеленият цвят изглежда много свеж.

Ръкавите стоят плътно по ръцете, като завършват с релефна ластична лента. Тя наподобява малко формата на яката, което допълва естетиката на лятната дреха. Закопчаването е само с две кръгли светлозелени копчета, като горното може да се разкопчава при желание от ваша страна. И последният акцент на тази блузка е ненатрапчивият надпис на нивото на гърдите.  Подходяща комбинация за конкретно този артикул е с жълти бермуди и сини спортни обувки.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.