Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня блуза с яка с червена лента MU8012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня блуза с яка с червена лента MU8012

2003230022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня блуза с яка с червена лента MU8012, за всички почитатели на разчупените модели къс ръкав. Тъмен памучен десен с модерна щампа разделена на три части. Първата, най-долна част е изработена от ситно подредени квадратчета. Над нея по средата на гърдите има промазана, широка червена лента, която раздвижва дизайна. Най-горната част е представена от ситни подредени триъгълници, които се простират до нивото на раменете и врата.

Яката и ръкавите са от базовият син цвят, като последните са прибрани към ръцете с тънки ластици. Деколтето представлява релефна яка, умело закопчана с две малки, синьо бели-копчета. Подобен модел имаме в розов цвят. Комбинирането на тази дреха е сравнително лесна задача. Червени панталони и сини спортни обувки са добър вариант, който ви предлагаме. Заредете вашият гардероб с нови и свежи предложения, за да изкарате лятото приятно и ваканционно.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.