Тъмносиня тениска с кецове DDS451
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня тениска с кецове DDS451

2003230114

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня тениска с кецове DDS451, ново модерно предложение за лятото. Много свежа щампа, която се откроява на базовият син цвят. Моделът е идеален за носене в ежедневието, или на разходка в планината, а защо не и на плажа. Въпреки топлото време, вероятността да се изпотите е твърде малка, защото материята е изработена от памук и еластан. Обърнете внимание на дребният надпис под кецовете.

Представлява много добро послание на английски език, което е добре да спазвате. Над тази интересна щампа може да забележите овалното деколте, прилепнало за врата. Съчетаването с бермуди цвят корал и бордо обувки е само примерна комбинация, която ви предлагаме, защото точно тези продукти се намират в нашия онлайн магазин. Варианти в случая има много, тъй като синият цвят е много често използван.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.