Тениска цвят мента с надпис DDS55
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска цвят мента с надпис DDS55

2003230066

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тениска цвят мента с надпис DDS55, лека ефирна дреха за летните дни. Време е да се настроим за почивка в планината или на море с нещо ново и свежо. Именно поради тази причина ви представяме този модел цветна тениска за ежедневно ползване. Материята е памучна с малък процент еластан, което я прави леко разтеглива. Устойчива е на многократно изпиране и гладене , без да нарушава целостта си.

Стои плътно по тялото на мъжа, без да го ограничава в движенията. По средата на гърдите има много ефектна щампа на английски език с насърчителен текст. Деколтето е овално, плътно прилепнало за шията, както са позиционирани и самите ръкави. За разлика от лицето на тениската, гърбът е изцяло изчистен от декорации и надписи. Правилната комбинация за този случай е с дънки и сини спортни обувки, които ще намерите в нашия сайт.

 

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •