Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тениска с флорални мотиви по ръкавите RS10
Тениска с флорални мотиви по ръкавите RS10
Тениска с флорални мотиви по ръкавите RS101
Тениска с флорални мотиви по ръкавите RS102
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с флорални мотиви по ръкавите RS10

2002190382

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тениска с флорални мотиви по ръкавите RS10, традиционно тъмносин цвят, който прави тялото да изглежда по-стройно. Главният акцент тук е щампата на ръкавите, които имат за цел да подчертаят раменете. Яката почти е незабележима, защото е също тъмносиня. Веднага може да ви кажем правилната комбинация с останалите дрехи, а те са бордо панталон и колани от същия цвят, и черни спортни обувки. Всичко това може да намерите в нашия сайт, но ако имате и други идеи, може да ги споделите с нас.

Отворени сме за всякакви предложения. Материята е от памук с малък процент еластан, който влияе на блузата да се разтяга до толкова, че да е плътна по тялото ви. Ако знаете точния размер на дрехите, които носи съпруга ви или вашият приятел, може да го изненадате с подарък тениска за лятото.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.