Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Tениска къс ръкав мента RWY1
Tениска къс ръкав мента RWY11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Tениска къс ръкав мента RWY1

2105070070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Tениска къс ръкав мента RWY1, удобна дреха с къс ръкав за лятото. Едноцветен модел изработен от памук и малък процент еластан. Лесно се пере и глади, със стандартна дължина покриваща изцяло колана на панталона. Единствената декорация е лъскавият надпис разположен по средата на нивото на гърдите.

Лека и приятна за носене материя, която ще обгърне вашето тяло. Тениската е леко разтеглива, следователно е подходяща за всякакъв вид мъжко телосложение. Изработката е изключително качествена, което е сигурна гаранция, че ще я носите дълго време без да се компрометира плата.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.