Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Тениска къс ръкав пепел от рози MSR624
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска къс ръкав пепел от рози MSR624

2103030273

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тениска къс ръкав пепел от рози MSR624, смело дизайнерско решение за разчупване на офисния имидж. Свеж, нетрадиционен цвят за такъв тип облекла, който се надяваме да ви впечатли. Кройката е добре издържана с умело композиране на малка яка, позиционирана плътно около врата и къси ръкави завършващи с плетен маншет.

Ръкописният надпис в принта е позициониран горе дясно, докато в ляво е сложен бранда на дрехата. Плата е мек и удобен за носене, изработен от памук и процент еластан. Има леко разтеглив характер, следователно може да се облича дори от мъже с нестандартни форми на тялото. Много качествено изпълнение, което ще ви служи не само този летен сезон.

Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.