Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Тениска къс ръкав зелена DDS35
Тениска къс ръкав зелена DDS351
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска къс ръкав зелена DDS35

2103050349

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тениска къс ръкав зелена DDS35, подходяща дреха за лятото и всички топли дни в годината. Материята е съобразена със сезона, в който ще се облича, мека и приятна от памук и малък процент еластан. Не дава възможност на тялото да се поти, дори когато е особено горещо. Кройката е подходяща за всякакъв вид мъжко телосложение, защото плата е леко разтеглив.

Изработката е много качествена, като главният акцент тук е морският етюд във вградената щампа. Обхваща почти изцяло предната част на тениската, чак до овалното деколте. Крайният резултат е, че ще се чувствате комфортно и ще бъдете забелязани със сигурност където и да се появите с нея.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.