Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Тениска с яка цвят тиква RYS1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка цвят тиква RYS1

2103040137

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тениска с яка цвят тиква RYS1, практична и удобна за носене през всички топли дни в годината. Предназначена е, както за ежедневна употреба, така и през прохладните вечери на морето. Дизайнът е добре премерен, без излишни декорации и композност. Материята е приятна и мека при допир, което ще придаде незаменим комфорт и лекота в движенията на тялото ви. Адаптиращата кройка е достатъчно просторна и не изглежда широка.

Закопчаването е стандартно за тениска с яка, с три тъмни копчета. Късите ръкави завършват с тъмносини маншети, следвайки цялостната визия на модела. Дължината е съобразена с размера тениска и винаги покрива колана на панталона. В заключение може да напишем, че изработката е много качествена и заслужава вашето внимание.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.