Начало Продукти Количка Профил

Тениска с яка с флорални елементи по ръкавите RS7
Тениска с яка с флорални елементи по ръкавите RS7
Тениска с яка с флорални елементи по ръкавите RS71
Тениска с яка с флорални елементи по ръкавите RS72
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка с флорални елементи по ръкавите RS7

2002190378

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка с флорални елементи по ръкавите RS7, новата лятна мода сред младежите. Наистина оригинално решение е да изглеждаш облечен в такава дреха. Подчертава фигурата на мъжът, особено ако има добро телосложение и чар. Материята е памучна, каквато трябва да бъде за летния сезон. Има лек процент еластан, който я прави разтеглива, но до толкова, че да прилепне по тялото. Лесно се пере при ниска температура и не се разтегля след това.

Яката е изцяло бяла, както и всичко останало без ръкавите. Аранжирането на отделните елементи там е по-скоро хаотично, без да се губи основната идея. Закопчаването е с три безцветни копчета, като най-горното по правило остава винаги разкопчано. Останалата част от облеклото като панталони, обувки и мъжки якета може сами да си ги аранжирате според вашия вкус. Важното е да сте неотразими визуално, което ще подобри самочувствието ви.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •