Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тениска с яка розова с червена лента MU8012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка розова с червена лента MU8012

2003230037

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тениска с яка розова с червена лента MU8012, за ценителите на актуалните принтове. Това е едно свежо предложение от нашата последна селекция, олицетворение на елегантност и стил. Самият десен е доста разнообразен и дизайнерски издържан. Върху розовата основа са вградени ситно подредени квадратчета в долната половина на дрехата, а в горната част са триъгълничета. По средата между двете половини има промазана червена лента, разположена на нивото на гърдите.

Яката и ръкавите са от основния цвят, с което се подчертават раменете. Подобен дизайн тениски имаме в тъмносиньо. Материята е комбинация от памук и еластан, приятна при допир и леко разтеглива. Лесно се пере и глади, като не променя своята форма и размер. Трите сини копчета са последният акцент в тази наистина стилна тениска. Препоръчителната комбинация е със сини бермуди, стегнати с тъмен колан и спортни обувки. Всичко това може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.