Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Тениска с яка със ситен принт RS4
Тениска с яка със ситен принт RS4
Тениска с яка със ситен принт RS41
Тениска с яка със ситен принт RS42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка със ситен принт RS4

2002190322

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тениска с яка със ситен принт RS4, много ефирен модел от последната ни селекция облекла за лятото. С нея ще посрещнете най-топлите дни в годината, без да се притеснявате от модните тенденции. Много оригинална, ситна украса, която отдалече може да ви се стори доста гъста. Отблизо представляват малки флорални мотиви във вид на клончета, което може да се възприеме леко закачливо от околните. Яката е стандартна и е в тъмен цвят, каквато е и лентата на късите ръкави.

Те следват линията на раменете, които са подчертани и стоят прилепнали за горната част на ръцете. Тази тениска би подхождала на сини дънки и спортни обувки, които може да видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.    и. Такъв тип блузи може да се носят в ежедневието и на работното място, освен ако не ви изискват специален дрескод.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно