Начало Продукти Количка Профил

Тениска с яка зелена с бял принт RS2
Тениска с яка зелена с бял принт RS22
Тениска с яка зелена с бял принт RS2
Тениска с яка зелена с бял принт RS21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка зелена с бял принт RS2

2002190334

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка зелена с бял принт RS2, красив модел и свеж за лятото цвят. Много добре би стояла на мъже с мускулесто, съразмерно тяло. Кройката е класическа , но с много красива щампа на нивото над гърдите. Яката е черна, която добре контрастира на свежият, светлозелен цвят. Раменете са подчертани и продължават към стегнатите ръкави завършващи с тясна черна лента. Материята е ефирна и мека, приятна при допир. Изградена е от памук и малък процент еластан, леко разтеглива.

Лесно се пере при ниска температура и не се разтяга след това при гладене. Ако излизате вечер и стане хладно може да си облечете над мъжката тениска тънка жилетка или друга подходяща дреха за случая. Може да ви предложим също подходящо комбиниране с дънки и сини обувки, които ще намерите в нашия сайт. Предложението ни е подходящо за подарък, стига да знаете размерът на получателя и. 

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •