Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Жълта мъжка тениска с ефектна яка SWY5
Жълта мъжка тениска с ефектна яка SWY5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта мъжка тениска с ефектна яка SWY5

2202160246

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта мъжка тениска с ефектна яка SWY5, ефирна и много лека  дреха за летните жеги. Цветът е много свеж, наподобяващ плажовете по нашето черноморие. Много добре се откроява тъмните нишки вплетени на яката и ръкавите. Това е водещият акцент в дизайна. Материята е комбинация основно от памук с малък процент еластан, специално пригодена да пази тялото ви от изпотяване.

Друго съществено предимство е че е разтеглива, като по този начин добре обхваща тялото на мъжа независимо от неговото телосложение. Прави впечатление също вътрешната подплата на яката, която следва като продължение върху закопчаването. Дължината на тениската е достатъчна за да покрие горната част на панталона. Може да се носи в ежедневието и на работа в офиса.

Състав: 90% памук и 10% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.