Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Жълта тениска с бяла лента VMR26
Жълта тениска с бяла лента VMR26
Жълта тениска с бяла лента VMR26
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта тениска с бяла лента VMR26

2302080106

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта тениска с бяла лента VMR26, стилна и модерна дреха, която ще добави цвят и свежест към вашия гардероба. Изработката е много качествена, комбинация от памук и полиестер. Това е най-добрият вариант за такъв тип облекла. Дизайнът е съчетание от цветови оттенъци, тъй характерни за летните месеци. Отчетливо се откроява бялата лента на нивото на гърдите и атрактивната щампа върху нея. По този начин се подчертава индивидуалността на тениската, сигурна гаранция че ще бъдете забелязани.

 
1. Състав:  55% памук, 45% полиестер
2. Цвят – жълт
3. Дизайн - изчистен
4. Кройка – леко вталена
5. Деколте - овално
6. Детайли – атрактивна щампа
7. Колекция 2023

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.