Жълта тениска с надпис DDS538
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта тениска с надпис DDS538

2003230098

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Жълта тениска с надпис DDS538, свеж модел и модерно излъчване, за горещите дни на лятото. Тези два компонента превръщат дрехата в незаменима част от вашето ежедневие. Памучната материя с лек примес на еластан е достатъчна гаранция срещу изпотяване, въпреки че се носи плътно по тялото. Щампата на нивото на гърдите е много добре аранжирана цветово и ще стои перфектно на всеки мъж, независимо от неговото телосложение.

Деколтето е овално, плътно прилепнало около шията, а ръкавите следват линията на раменете , като ги подчертават по най-добрия начин. Главният акцент според нас трябва да падне върху комбинацията с останалите дрехи. Предлагаме в този случай светлосини, ластични дънки и спортни обувки, а като връхна дреха късо спортно яке. Всичко това може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •