Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелена тениска с якичка MSR621
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена тениска с якичка MSR621

2105060268

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зелена тениска с якичка MSR621, стилен модел за топлото време. Подходяща е за мъже, които обичат изчистения дизайн. Не случайно сме избрали този цвят материя, защото както знаем, тя е универсална за лятото. Кройката е права, без излишни декорации, като отличителните детайли тук са малката прилепнала яка за шията и тъмносините маншети в края на ръкавите.

Закопчаването е само с три прозрачно сини копчета, като най-горното по принцип стои откопчано. Материята е мека и леко разтеглива, защото освен от памук има малък процент еластан. Лесно се пере и глади, като не се забелязва разтегляне на плата след многократна употреба.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.