Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Мъжко вълнено палто вталено HL1707
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко вълнено палто вталено HL1707

2009150119

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко вълнено палто вталено HL1707, топла дреха за студените дни в годината. Предназначена е за носене в градски условия, сигурна защита от лошите атмосферни влияния. Какви са особеностите в дизайна? Акцентира се върху джобовете, като долните са скосени така, че да осигурят лесен достъп на ръцете при необходимост. Горната двойка са разположени надлъжно (успоредно на закопчаването), подсигурени с цип.

Там може да държите портмоне, пари и други мъжки принадлежности. Подплатата е от приятна при допир материя, която затваря тялото ви с цип по цялата дължина. Завършва с висока яка и създава илюзията, че отдолу под палтото има друга дреха. Другата особеност в дизайна е големият брой кръгли копчета, които може да видите на ръкавите, долните джобове, пагоните и външното закопчаване.

 

Състав: 70% вълна, 30% кашмир

Хастар: 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •