Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Мъжко вълнено палто двойно закопчаване PKS112
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко вълнено палто двойно закопчаване PKS112

2009150135

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко вълнено палто двойно закопчаване PKS112, актуално предложение, подходящо за сезон есен/зима. Много сполучлив дизайн от последната ни колекция, който следва линията на мъжкия силует. Здрава и качествена изработка от пресована вълна и кашмир в отношение 4/1. Закопчаването е поверено на четири кръгли копчета от външна страна и цип на подплатата от вътрешната.

Моделът разполага с двойка долни джобове, успоредно разположени на закопчаването. За разлика от другите ни модели тук се наблюдава само един външен джоб на нивото на гърдите с шлицова рамка и цип. Друга интересна особеност е начина, по който завършва подплатата при врата , като образува висока яка. Въпреки че това е доста олекотен вариант, може да ви гарантираме, че палтото наистина ще запази температурата тялото ви.

 

Състав: 80% вълна, 20% кашмир

Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •