Начало Продукти Количка Профил

Бели мъжки мокасини естествена кожа Z291
Бели мъжки мокасини естествена кожа Z2911
Бели мъжки мокасини естествена кожа Z2912
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бели мъжки мокасини естествена кожа Z291

2106020011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бели мъжки мокасини естествена кожа Z291, актуален дизайн за сухото време през лятото.  Основата на обувките е много здрава и лека, изработена от мека гумена материя. По кожата има разположени симетрични малки дупки, през които краката дишат. Много добро и практично решение, особено ако носите памучни чорапи. Друго предимство на този модел е, че се обуват изключително лесно, защото вместо вързанки тук се използва ластичен елемент.

Той държи здраво мокасините за крака, без да ви стяга. Дори ако се наложи може да бягате с тях. Бялата боя по повърхността на кожата няма да се нацепи, както често се случва при по-некачествените обувки. Между подметката и горната част има красив син шев, който има декоративен характер, тъй като се използва здраво лепило за свързване на двете части на мокасините.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •