Начало Продукти Количка Профил

Бежови мъжки мокасини FA461
Бежови мъжки мокасини FA4611
Бежови мъжки мокасини FA4612
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежови мъжки мокасини FA461

2105170006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бежови мъжки мокасини FA461, чудесен избор за ежедневна употреба. Изработени са от висококачествена естествена кожа, гладка и фина при допир. Повърхността и е перфорирана със ситно разположени дупки, чиято цел е да държат ходилото ви проветриво. Дори да не сте с тънък памучен чорап, вероятността да се изпоти крака ви е нищожна.

Това са аксесоари, без които не можете през горещите и сухи дни на лятото. Подметката им е гладка и тънка, изработена от качествена пластична гума. Над нея има два различни по ширина канта, които усилват здравината на кожата и не дават възможност тя да се отлепи, дори при дълготрайна употреба. Обуването и събуването е много лесно, без да е необходимо да използвате обувалка.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •