Начало Продукти Количка Профил

Бежови обувки на дупки АА110
Бежови обувки на дупки АА1101
Бежови обувки на дупки АА1102
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежови обувки на дупки АА110

2106020022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бежови обувки на дупки АА110, модерна визия за всякакви поводи и събития. Подходящи са за носене през топлото, сухо време на годината, защото са леки и пластични. Почти няма да ги усещате, ако стоят през целият делник на краката ви. Дизайнът е така изработен, че да не дава възможност на ходилото ви да се изпотява.

За това са предназначени големият брой симетрични дупки, от където става проветрението на крака. Подметката е бяла, равна без грайфер, подходяща за градски условия. Обуването е лесно, а позиционирането е класическо с помощта на широки вързанки.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •