Начало Продукти Количка Профил

Черни мъжки обувки с мрежести орнаменти FA16036
Черни мъжки обувки с мрежести орнаменти FA1603
Черни мъжки обувки с мрежести орнаменти FA160
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки обувки с мрежести орнаменти FA16036

2106020017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки обувки с мрежести орнаменти FA16036, изработени от 100% естествена кожа за специални поводи и събития. Дизайнът е повече от впечатляващ, с приятна визия в луксозно изпълнение. Класически цвят за мъжки аксесоар, с добре позиционирана дупчеста декорация. Намира се в средната и долна част на основата, където се предполага че ще се забележи най-много.

Формата е леко издължена, а отзад се забелязва ластичен елемент, който помага за по-удобното обуване и позициониране за ходилото. Вързанките са разположени пирамидално, за да се постигне по-добър визуален ефект. Подметката е гладка, леко повдигната с ниския ток. Изработена е от качествен гьон, който е износоустойчив.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •