Начало Продукти Количка Профил

Черни мъжки официални обувки FA8066
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки официални обувки FA8066

2103120028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки официални обувки FA8066, изчистен дизайн за да се появите на всяко празнично събитие с финес. Луксозно изпълнение, предназначени за познавачите на висшата мода. Подобен вид аксесоари, няма как да не бъдат забелязани, където и да се появите. Кожата е мека и гладка, лесно се поддържа с правилният цвят вакса.

Ходилото е издължено в предната си част, каквато е модата през последните няколко сезона. Подметката е гладка и ниска, снабдена с малък ток. Изработена е от качествен, гъвкав гьон. Обуването е лесно и само с помощта на обувалка, а останалата част е поверена на вързанките, които прибират езика към крака. Поредното стойностно предложение от нас , за да изглеждате бляскаво където и да се появите.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •