Начало Продукти Количка Профил

Кафяви мъжки официални обувки FVR1656
Кафяви мъжки официални обувки FVR16561
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяви мъжки официални обувки FVR1656

2002270008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Кафяви мъжки официални обувки FVR1656, изчистен модел за специални поводи и събития. Прекрасна, качествена изработка от изцяло естествена кожа. Повърхността и е гладка, което дава възможност на обувките да се мажат със специална кафява вакса. Целта е да се запази нейната цялост.

В предната си част обувката е леко издължена, с което се гарантира, че е луксозно изпълнение. Подметката е гъвкава и същевременно здрава с нисък ток, изработена от качествен материал (гьон). Подобен тип мъжки аксесоари са много търсени от силния пол, особено ако искат да бъдат забелязани от околните.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •